Prodej rodinného domu 168 m2, pozemek 1763 m2

Cena: cena v RK
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Pelhřimov
Lokalita: Křešín
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 14:35
Číslo zakázky: 6506650
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 168 m2
Obytná plocha: 214 m2
Výměra pozemku: 1919 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Zajímáte se o vlastní bydlení s plným soukromím, dům s hospodářskými budovami a pozemky?

Rádi Vám představíme ke koupi nemovitost v malebné lokalitě kraje Vysočina. Díky umístěni v okrajové části obce a velikosti zastavěné plochy je vhodná i pro příznivce alternativního životního stylu případně s chovem hospodářských zvířat, ale i jako menší ubytovací zařízení.
Útulný dům s verandou 3+1 prošel 2012 rozsáhlou rekonstrukcí, díky níž je interiér řešen velmi prakticky a s plným komfortem rodinného zázemí. Místnosti jsou příjemně světlé, jejich výhodou je orientace oken do dvou světových stran. Velký obývací pokoj je jakýmsi centrem domu i rodiny a svým uspořádáním navozuje příjemnou atmosféru. Další dva pokoje mají samostatné vstupy a každý si tu může najít své útulné místo. Oba pokoje jsou dostatečně velké pro spaní i potřebný nábytek. Vyznavači kulinářského umění se zase budou těšit z prostorné a účelně řešené kuchyně, kde je možné umístit i větší jídelní stůl. Pro potřebu uskladnění běžných věcí je v domě dostatek místa. Styl interiéru se lehce prolíná s okolní krajinou a k útulnosti přispívá i klid bez rušivých vlivů města. Rodinnou pohodu pak může umocnit praskající oheň v krbových kamnech.
Hospodářské stavení poskytuje dostatek prostoru pro uložení věci, uskladněni krmiva pro domácí zvířata, případně je možné prostory upravit na montážní dílnu, garáže apod. Samozřejmě se nabízí i jejich využití pro další bydlení.
Rozsáhlý pozemek lze využít pro pěstování zeleniny a ovoce, jako výběh pro domácí miláčky, ale také je vhodný k vybudování rekreačního venkovního vyžití.

Díky dobré dostupnosti okolních měst je lokalita zajímavá i z pohledu možnosti zaměstnání.
A pokud potřebujete občas zařídit či koupit něco většího, do Prahy je to asi 80 km.
Těšíme se na Váš zájem, makléř Taťána Pelcová
Realitní makléř:

Taťána Pelcová
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 37 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop