Pronájem, Byty 2 + KK, 65 m2 - Pelhřimov

Cena: 12 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + 4000,- Kč energie, + provize RK
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Pelhřimov
Lokalita: Pelhřimov
Ulice: F. B. Vaňka
PENB: G
Aktualizace: 27.04.2024 08:36
Číslo zakázky: 01377
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Exklusivní nabídka pronájmu pěkného kompletně vybaveného bytu v rodinném domě o dispozici 2 + KK a rozloze 65 m2 v klidné lokalitě v Pelhřimově!

Již při vstupu do bytu ucítíte výjimečnou atmosféru. Vstupní halou vcházíme po schodech do bytu.. V kuchyni, která je propojena s obývacím pokojem, zaznamenáte prostornou kuchyňskou linku vybavenou sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou a velkou lednicí s mrazákem. Vaření a příprava jídla se stane radostí.

Koupelna je vybavena prostornou vanou, umyvadlem se skříňkou, velkým zrcadlem a pračkou. Všechny potřebné prvky jsou zde k dispozici pro vaši pohodlnou hygienu. Samostatná toaleta zajišťuje soukromí a pohodlí.

V pokoji je k dispozici manželská postel a prostorná skříň se zrcadlem. V obývacím pokoji je různý nábytek, který si můžete uspořádat podle svého. Bydlení je vhodné pro páry, nebo jednotlivce.

Dále je možnost parkování u domu.

Výhodou této lokality je blízkost veškeré občanské vybavenosti, včetně obchodů, školky, školy, restaurací a veřejné dopravy.

Byt je k dispozici od 1.5. 2024 nebo po domluvě

Podmínky nájemného:

• Nájemné: 12 500 Kč měsíčně
• Energie: 4 000 Kč měsíčně
• Vratná kauce: 20 000 Kč
• Služby realitní kanceláře: 15 000 Kč

Celkem při podpisu smlouvy: 51 500 Kč.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře jsou virtuální prohlídka a fotografie bytu, které si můžete prohlédnout pohodlně z vašeho domova.

Nebuďte váhaví a nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k pronájmu prostorného bytu v rodinném domě. Kontaktujte nás ještě dnes a rádi Vám poskytneme další informace a uspořádáme prohlídku nemovitosti. Buďte první, kdo si zajistí tento byt a začněte si užívat pohodlného bydlení v Pelhřimově.
Realitní makléř:

Monika Halodová
tel: 420739853235

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 30 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop